Wie zijn wij

A.R.C. (Akbar) van Leeuwen (1958) begon na zijn studie rechten aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam in 1982 als zelfstandig bedrijfsjuridisch adviseur. Vanaf 1987 werkte hij als vermogensbeheerder voor het Bedrijfspensioenfonds Schildersbedrijf en Robeco. Na bijna 10 jaar institutionele begeleiding maakte hij de overstap naar private banking waar hij voor Staalbankiers en Banque Colbert Luxembourg diverse directiemanagementfuncties bekleedde en verantwoordelijk was voor vermogensbeheer en beleggingsfondsen. Daarna was hij als adviseur betrokken bij de oprichting van BNG Capital Management, de vermogensbeheertak van de Bank Nederlandse Gemeenten. Verder heeft hij regelmatig artikelen over beleggingen gepubliceerd en beleggingsopleidingen verzorgd voor het NIBE en IFK.In 2001 richtte hij de Haegheborgh Groep op, een financiële niche boutique gespecialiseerd in family en private wealth counseling en corporate finance.

C.M. (Kees) van de Velde (1955) deed de VBA postgraduate opleiding Investment Management en is Register Beleggingsanalist (RBA). Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in het beleggingsvak. Hij startte zijn carrière bij ABN AMRO Asset Management en stapte na 16 jaar over naar NTLA Asset Management waarvan hij medeoprichter was. Na overname van NTLA door Delta Lloyd, was hij 10 jaar directeur vermogensbeheer bij Delta Lloyd Bank NV en voorzitter van het Investment Committee. Verder was Kees 6 jaar bestuurslid bij de Vereniging van Beleggingsanalisten met Harry Panjer als voorzitter en zat hij 2 jaar in de Raad van Advies van het tijdschrift voor beleggingsprofessionals: 'Financial investigator'. In 2012 startte hij Capital HQ waar hij zich heeft gespecialiseerd in het analyseren en structureren van beleggingen. In 2016 sloot hij zich aan bij Haegheborgh waarbij hij zich richt op het begeleiden van vermogende particulieren en stichtingen, onder meer bij het structureren en monitoren van hun vermogen.

Mirèl Braamburg heeft in 1991 haar studie fiscaal recht aan de Universiteit van Amsterdam afgerond. Sinds 1991 werkt zij als fiscalist. Mirèl heeft 18 jaar bij KPMG Meijburg & Co in Amstelveen gewerkt. Zij adviseerde o.a. familiebedrijven en vermogende particulieren. Vanuit deze achtergrond heeft Mirèl brede expertise verworven op het gebied van bedrijfsopvolging en estate planning. In 2010 heeft zij haar eigen kantoor MB Belastingadvies BV opgericht.

Mirèl brengt een ruime ervaring mee naar een omgeving waar de persoonlijke band tussen de adviseur en de cliënt voorop staat.