+31 (0)70 306 19 53 info@haegheborgh.nl

Family Office & Wealth Management

De vrijheid van een groot vermogen brengt ook bijzondere verantwoordelijkheden met zich mee.

Wealth management gaat niet alleen over het opbouwen van een beleggingsportefeuille. Dat is er slechts een onderdeel van. Wij willen allereerst begrijpen hoe u in het leven staat, persoonlijk en maatschappelijk, wat uw doelen en wensen zijn, voor uzelf maar ook die voor uw kinderen. Naar aanleiding van die inventarisatie kunnen wij samen met u een vermogensplanning maken, rekening houdend met uw bestedingspatroon nu en in de toekomst, bijzondere (toekomstige) uitgaven en eventuele schenkingen.

Family Office

Haegheborgh is als multi family office bij uitstek gespecialiseerd in de integrale (holistische) aanpak van vermogens van particulieren, ondernemers en families. Daarbij wordt vermogensplanning gecombineerd met fiscale, financiële en nalatenschapsplanning. Naast onze in-house expertise maken wij daarbij gebruik van externe specialisten.

Onze dienstverlening onderscheidt zich doordat wij in volledige onafhankelijkheid opereren. Wij zijn niet gebonden aan enige financiële instelling. Evenmin doen wij zelf het vermogensbeheer. Wel ondersteunen wij bij het selecteren van een vermogensbeheerder die bij u past. Ook blijven wij de voortgang kritisch monitoren en begeleiden wij bij portefeuille-evaluaties. Zo voorkomen wij iedere vorm van belangenverstrengeling en kunnen wij als neutrale en objectieve partner met een kritische aanpak steeds de voor u beste oplossing voorleggen.

Vermogensbehoud is altijd het uitgangspunt, zodat ook komende generaties van uw vermogen kunnen profiteren. Een gestructureerde aanpak en een degelijk risicomanagement zijn daarbij onontbeerlijk. Om uw persoonlijke financiële doelen te behalen is immers maatwerk nodig.

 

Ontzorgen en informeren gaan bij ons altijd hand in hand.

Door onze individuele begeleiding en onze onafhankelijke positie kunnen wij als kritisch en deskundig partner uw (financiële) wensen en doelstellingen de ruimte geven. Haegheborgh ontzorgt met als doel het optimaal behartigen van úw belangen.

Uiteraard houden wij u op de hoogte door middel van heldere en overzichtelijke periodieke verslaggeving en analyses van uw beleggingen en investeringen, waaronder performancemeting en cash flow prognoses. Haegheborgh biedt zo inzicht in uw actuele situatie waardoor u tijd en geld bespaart. Zo kunt u weer genieten van de vrijheid die uw vermogen u ook brengt.