+31 (0)70 306 19 53 info@haegheborgh.nl

Over Haegheborgh

Onze aanpak is een directe weerspiegeling van onze kernwaarden:
onafhankelijk, transparant, kleinschalig, objectief & kritisch.

Historie & Visie

Oprichter en huidig managing partner, mr. Akbar van Leeuwen, vond de dienstverlening van private banks aan vermogende particulieren en families te beperkt. Veel verder dan het beheer van effectenportefeuilles ging het niet en de focus lag vooral op het ‘verslaan’ van de marktindices. Voor grote(re) vermogens is dat niet zo relevant. Voor hen heeft vooral het realiseren van immateriële doelen grote waarde. Het zekerstellen van de opleiding van de kinderen bijvoorbeeld, een zorgeloze ‘oude dag’, een harmonieuze familieband of het behoud van familiewaarden en -tradities.

Door dit besef werkt Haegheborgh met een radicaal andere aanpak. Een aanpak die uitgaat van een echt persoonlijker en meer betrokken

begeleiding. Een totaalaanpak die álle disciplines die in relatie staan tot uw vermogen integreert, optimaliseert en verbindt. Kortom: Een moderne invulling van ‘wealth planning’ en ‘wealth management’.

Inmiddels bestaat Haegheborgh al weer zo’n 20 jaar en biedt ze haar cliënten een keur aan diensten en maatwerkoplossingen ten behoeve van vermogensopbouw  en -behoud.

Vertrouwen, verantwoordelijkheid, integriteit en onafhankelijkheid zijn waarden die bij ons hoog in het vaandel staan.

Al sinds 2001 behartigt Haegheborgh de belangen van families, particulieren, ondernemers, verenigingen en stichtingen met een groot vermogen. Wij brengen helderheid en structuur in de complexe wereld van financiële mogelijkheden en aanbieders. Transparante communicatie, vertrouwen en inzicht zijn dan ook de drie pijlers waarop onze onafhankelijke experts bouwen aan een stabiele toekomst voor uw vermogen.

Onafhankelijk en dus kritisch
Transparantie en volledig inzicht
Groot netwerk van specialisten
Klein, betrokken team experts
Aandacht voor details