+31 (0)70 306 19 53 info@haegheborgh.nl

Team Haegheborgh

Maak kennis met onze medewerkers

Akbar van Leeuwen

Akbar van Leeuwen (1958) begon na zijn studie rechten aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam in 1982 als zelfstandig bedrijfsjuridisch adviseur. Vanaf 1987 werkte hij als vermogensbeheerder voor het Bedrijfspensioenfonds Schildersbedrijf en Robeco. Na bijna 10 jaar institutionele begeleiding maakte hij de overstap naar private banking waar hij voor Staalbankiers en Banque Colbert Luxembourg diverse directiemanagementfuncties bekleedde en verantwoordelijk was voor vermogensbeheer en beleggingsfondsen. Daarna was hij als adviseur betrokken bij de oprichting van BNG Capital Management, de vermogensbeheertak van de Bank Nederlandse Gemeenten. Verder heeft hij regelmatig artikelen over beleggingen gepubliceerd en beleggingsopleidingen verzorgd voor het NIBE en IFK. In 2001 richtte hij de Haegheborgh Groep op, een financiële niche boutique gespecialiseerd in family en private wealth counseling en corporate finance.

Kees van de Velde (1955) deed de VBA postgraduate opleiding Investment Management en is Register Beleggingsanalist (RBA). Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in het beleggingsvak. Hij startte zijn carrière bij ABN AMRO Asset Management en stapte na 16 jaar over naar NTLA Asset Management waarvan hij medeoprichter was. Na overname van NTLA door Delta Lloyd, was hij 10 jaar directeur vermogensbeheer bij Delta Lloyd Bank NV en voorzitter van het Investment Committee. Verder was Kees 6 jaar bestuurslid bij de Vereniging van Beleggingsanalisten en zat hij 2 jaar in de Raad van Advies van het tijdschrift voor beleggingsprofessionals: ‘Financial investigator’.
In 2012 startte hij Capital HQ waar hij zich heeft gespecialiseerd in het analyseren en structureren van beleggingen. In 2016 sloot hij zich aan bij Haegheborgh waarbij hij zich richt op het begeleiden van vermogende particulieren en stichtingen, onder meer bij het structureren en monitoren van hun vermogen.
Kees is sinds januari 2017 lid van de beleggingsadvies commissie van de FNV.

Kees van der Velde

Raymond Schijff

Raymond Schijff (1982) begon na de studie Bedrijfseconomie zijn carrière bij KPMG Audit in Den Haag. Vanuit KPMG studeerde hij aan de Post doctorale opleiding Accountancy aan Nivra Nyenrode en de VU in Amsterdam. Dit zorgde voor een stevige basis voor zijn accountancy en audit achtergrond. Het ondernemersbloed heeft ervoor gezorgd dat vanaf 2007 hij de overstap maakte om zijn eigen kantoor Status Finance te starten. Inmiddels bestaat Status Finance 11 jaar en werken hier 14 professionals op het gebied van financiële en fiscale dienstverlening. Van boekhouding tot salarisadministratie, van fiscale aangiftes tot bedrijfsadviezen. In 2016 sloot hij zich aan bij Haegheborgh waarbij hij zich richt op begeleiding bij opzetten en verwerking van de financiële en fiscale huishouding.