+31 (0)70 306 19 53 info@haegheborgh.nl

Maatschappelijk betrokken

Haegheborgh vindt het belangrijk een bijdrage te leveren aan de maatschappij.
Zo zijn wij o.a betrokken bij de volgende doelen en projecten.

Sponsoring

Haegheborgh is sedert 2017 sponsor van de Stichting Top Waterpolo Leiden en ondersteunt de Leidse zwem- en waterpolovereniging ZVL-1886 die in seizoen 2018-2019 wederom met zowel de dames als de heren in de hoofdklasse van het Nederlandse waterpolo spelen.

Eerdere sponsorschappen van Haegheborgh waren o.a. de Haagse zwem- en waterpolovereniging HZ Zian en de Haagse hockeyvereniging Klein Zwitserland.

Goede doelen

Haegheborgh was in 2003 initiatiefnemer tot de Stichting Racing for Charity en heeft daarmee jarenlang goede doelen ondersteund, waaronder de Stichting CliniClowns en de Stichting Kinderen Kankervrij.

Momenteel steunt Haegheborgh actief nog steeds de Stichting Kinderen Kankervrij, het Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie en de Stichting Robert Kalkman Foundation.

De Stichting Robert Kalkman Foundation beoogt de kwaliteit van het leven van kinderen, die getroffen zijn door kanker of een andere ernstige ziekte of handicap, te verbeteren door hen plezier, ontspanning en afleiding aan te bieden met de bijzondere mogelijkheden die de golfsport biedt.